Zelfbruiner

Zelfbruiner

Geen zon en toch een mooi, gebruind kleurtje? Het kan! Een zelfbruiner is bovendien volledig onschadelijk voor je huid. Perfect voor huidtypes die niet (lang) in de zon mogen.

Specifieke vragen?
Waarom zonbescherming?

Onze huid wordt continu blootgesteld aan de zon. Hoewel we de zon nodig hebben (denk maar aan het aanvullen van vitamine D), kan een overmaat aan zonnestralen ook schade toebrengen. Bij een te lange blootstelling aan de zon kunnen er huidletsels optreden. Dit kan zonnebrand zijn maar ook vroegtijdige huidveroudering en in het ergste geval zelfs huidkanker. De boosdoener hiervan zijn de UV-stralen die de zon vrijgeeft.
Er bestaan verschillende soorten UV-straling:

  • UV-A stralen: deze stralen zijn verantwoordelijk voor de huidveroudering, allergieën en huidkanker;
  • UV-B stralen: deze stralen zorgen voor het bruine kleurtje op de huid maar kunnen ook zonnebrand en huidkanker veroorzaken;
  • UV-C stralen: deze stralen zijn de krachtigste UV-stralen maar worden gelukkig bijna helemaal door de ozonlaag geabsorbeerd.

Lees meer

Lees minder

Widmer zelfbruiner1 Producten

Om een mooi resultaat te krijgen wordt aangeraden vooraf je huid te scrubben en de droge plekken te hydrateren met een goede bodylotion. Breng de zelfbruiner aan met draaiende bewegingen om strepen te voorkomen. Ga lichtjes over kniën en ellebogen. Deze nemen het product sneller op. Was na gebruik zorgvuldig je handen en wacht 10 minuten vooraleer je aan te kleden. Je kan de zelfbruiner ook 's avonds aanbrengen. Wacht best 8 uur vooraleer je gaat douchen of zwemmen. Gebruik dagelijks een goede bodylotion om een mooie kleur te behouden.

WIDMER BRUINEN ZONDER ZON MET PARFUM 100 ML
WIDMER BRUINEN ZONDER ZON MET PARFUM 100 ML
WIDMER BRUINEN ZONDER ZON MET PARFUM 100 ML €19.50 Reserveer
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: