Caudalie

Caudalie

In de wijngaarden van Bordeaux aanschouwden Mathilde en haar man Bertrand hoe de kostbare druivenpitten verloren gingen tijdens de wijnproductie. Sinds 1995 vormen de krachtige oxidanten uit de pitten de basis voor de producten van Caudalie, met als bekendste product een schoonheidselixer, een werel

Specifieke vragen?
Normale huid

Mensen met een normale huid hebben weinig last van hun huid, de huid voelt glad en zacht aan. De vocht-en vetbalans is optimaal. Deze mensen hebben geen last van een trekkerig gevoel, schilfertjes, rode vlekken of een glimmende huid. De huid is voldoende gehydrateerd.

Lees meer

Lees minder

Caudalie0 Producten

De overvloed aan actieve bestanddelen die de huid diep voeden, zorgt voor het behoud van de jeugdigheid van de huid. Voor een droge huid kies je een hydraterende variant, bij een doffe teint eentje verrijkt met vitaminen. Ze bevatten vaak hyaluronzuur, een van de meest doeltreffende vochtinbrengende stoffen van de huid omdat het vocht aantrekt en vasthoudt. Pigment duidt op bestanddelen die ouderdomsvlekken verminderen. Sommigen zijn specifiek ontwikkeld voor de rijpere huid en vervagen lijntjes, geven een liftend en voller effect. Voor de delicate huid rond de ogen, die als eerste lijntjes en tekenen van ouderdom vertoont, is er oogserum verkrijgbaar. Een serum breng je 's avonds aan, na een goede reiniging van je huid.

Toon meer productenToon minder producten
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: