Babyschaar

Babyschaar

Bij een kindje jonger dan 1 maand gebruik je bij voorkeur een vijl om de scherpe hoekjes te verwijderen. Het knippen van de nagels is meestal pas nodig vanaf 4 à 6 weken. Als een baby zich begint te krabben, knip dan zijn nageltjes.

Specifieke vragen?
Babyverzorging algemeen

De huid van een baby is erg kwetsbaar en gevoelig. Daarom is een specifieke en aangepaste verzorging noodzakelijk, zodat de babyhuid gehydrateerd en beschermd blijft. Gebruik geen gewone verzorgingsproducten voor volwassenen, want deze bevatten vaak bestanddelen die niet goed verdragen worden door een babyhuid.

Lees meer

Lees minder

Babyschaar0 Producten

In het eerste halve levensjaar is het belangrijk de nageltjes van je baby kort te houden. De huidbescherming is dan nog niet optimaal. Je moet beletten dat de baby zich kan krabben en zo ongewenst vuil in de huid kan brengen. Krabt een baby zich vaak, doe hem dan katoenen handschoentjes aan.
Babyschaartjes hebben ronde punten en kunnen je baby dus geen pijn doen als hij zijn handje opeens wegtrekt. Gebruik een op voorhand ontsmet nagelschaartje met stompe punten. Wacht tot de baby rustig is en knip dan de nageltjes recht af.

Toon meer productenToon minder producten
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: