Avène aftersun

Avène aftersun

De huidverzorgingsproducten van Avène hebben als basis het kalmerende en ant-irriterende thermaalwater van de Avène. Hun breed gamma specifieke verzorgingsproducten zijn ideaal voor de verzorging van de gevoelige, intolerante en allergische huid.

Specifieke vragen?
Waarom zonbescherming?

Onze huid wordt continu blootgesteld aan de zon. Hoewel we de zon nodig hebben (denk maar aan het aanvullen van vitamine D), kan een overmaat aan zonnestralen ook schade toebrengen. Bij een te lange blootstelling aan de zon kunnen er huidletsels optreden. Dit kan zonnebrand zijn maar ook vroegtijdige huidveroudering en in het ergste geval zelfs huidkanker. De boosdoener hiervan zijn de UV-stralen die de zon vrijgeeft.
Er bestaan verschillende soorten UV-straling:

 • UV-A stralen: deze stralen zijn verantwoordelijk voor de huidveroudering, allergieën en huidkanker;
 • UV-B stralen: deze stralen zorgen voor het bruine kleurtje op de huid maar kunnen ook zonnebrand en huidkanker veroorzaken;
 • UV-C stralen: deze stralen zijn de krachtigste UV-stralen maar worden gelukkig bijna helemaal door de ozonlaag geabsorbeerd.

Lees meer

Lees minder

Avène aftersun2 Producten

Ook na het zonnen heeft je huid extra bescherming nodig. Neem een koude douche en was daarna alle resten zonnecrème, zand, chloor,... van je af met een zachte douchegel en lauwwarm water. Smeer je huid daarna in met een aftersun, ook als je niet verbrand bent! Aftersun hydrateert je huid, gaat vervellen gedeeltelijk tegen en zorgt ervoor dat je je bruine kleur minder snel verliest.

AVENE AFTER SUN HERSTELLENDE MELK      200ML
AVENE AFTER SUN HERSTELLENDE MELK 200ML
AVENE AFTER SUN HERSTELLENDE MELK 200ML €21.50 Reserveer
AVENE AFTER SUN HERSTELLENDE MELK      400ML
AVENE AFTER SUN HERSTELLENDE MELK 400ML
AVENE AFTER SUN HERSTELLENDE MELK 400ML €28.90 Reserveer
Toon meer productenToon minder producten
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: