Zuigpomp voor insectengif

Zuigpomp voor insectengif

Een steek of beet van een wesp, horzel, teek, schorpioen, spin, slang of kwal geeft nogal eens aanleiding tot (gevaarlijke) allergische reacties. Ze kunnen ziektekiemen overbrengen die pas later leiden tot ziekteverschijnselen.

Specifieke vragen?
Wat zijn insectenbeten?

Muggen, vlooien, wespen, bijen, mieren, teken en steekvliegen zijn veel voorkomende insecten die bijten of steken. Insecten steken uit zelfverdediging of omdat ze zich voeden met menselijk bloed. Terwijl ze steken, brengen ze een giftige stof in de huid. Niet de prik zelf, maar het gif veroorzaakt jeuk, pijn of zwelling. Sommige mensen hebben veel last van een insectensteek, anderen merken er nauwelijks iets van.

Een mug, vlo of mier voel je vaak niet steken. Je merkt pas dat je gestoken bent als er een bultje ontstaat dat jeukt. Een steek van een bij, steekvlieg of wesp is pijnlijk en kan een flinke bult geven. Vooral een bijensteek geeft veel zwelling. Bijen laten hun angel in de huid achter als ze steken. Een teek blijft op de bijtplek zitten. Het beestje laat pas los als het zich heeft volgezogen met bloed.

Lees meer

Lees minder

Zuigpomp voor insectengif1 product

Er bestaat een minipompje om pijnloos gif van insecten- of kwallenbeten uit te zuigen. Door het krachtige vacuüm wordt de verspreiding van het gif vertraagd en tegengegaan. Het mag bij iedereen toegepast worden, dus zowel bij kleine kinderen als bij volwassenen.

ASPIVENIN ZUIGPOMP 1 ST
ASPIVENIN ZUIGPOMP 1 ST
ASPIVENIN ZUIGPOMP 1 ST €19.99 Reserveer
Toon meer productenToon minder producten
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: